Search This Blog

Loading...

Rise Of The Legend 2014 English Subtitle



Rise Of The Legend 2014 English Subtitle. 

Teruskan Membaca

Cara Nak Root Zenfone 5 Kitkat 4.4.2


Disini sz nak kongsikan cara nak root Zenfone 5 KitKat 4.4.2.. Cara ini dikongsikan dari junior member xda.developer "avvavm". Kepada pengguna zenfone 5 KitKat 4.4.2 anda boleh root device anda dengan cara ini.
Teruskan Membaca

Cara Nak Disable SmartScreen Filter Pada Window 8.1


Smartscreen filter adalah satu kelebihan pada window 8.1 untuk mengesan phising website. Phising ni adalah salah satu cara untuk mengambil data-data peribadi kita secara tidak langsung. Oleh itu smartscreen filter ni membantu kita dalam menjaga privasi kita daripada di ceroboh. Bagi pendapat sz, membenarkan perisian dalam menjaga info peribadi kita juga merupakan satu bahaya. Lebih baik kita yang menjaganya sendiri. Betul atau tidak tanyalah hati masing-masing.
Teruskan Membaca

CARA NAK UPDATE ZENFONE 5 AP


Assalamualaikum, Disini Sz nak kongsikan cara nak update zenfone 5 AP set secara manual. Kenapa cara manual?? ianya disebabkan oleh OTA update masih belum dapat untuk zenfone 5 AP set. Cara ni pun boleh jugak pakai dengan zenfone 5 ORI set kalau tak nak pakai OTA update. Ikut langkah dibawah jika nak update kepada kit kat 4.4.2.
Teruskan Membaca

CARA INSTALL ALCATEL GLORY 2S [CWM] BACKUP ROM



Kepada mereka yang mempunyai masalah selepas root kerana terbuang app penting di dalam device anda maka anda boleh mengunakan backup ini untuk restore kembali device anda kepada asal. Backup ini adalah dari group Alcatel One Touch Glory 2s User Malaysia dan telah diuji oleh pihak sz sendiri. Ia adalah backup original dan tiada pengubahsuaian terhadap sistem rom.
Teruskan Membaca
 

SIBERZERO Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates